måndag 22 mars 2010

jag vill ha
tips: lösfransarna kostar ba 2 euro. köpa ska jag göra!!!!

4 kommentarer:

 1. Jaa och jag vill ha tjejens glänsade hår tack, vad kostar det???

  SvaraRadera
 2. Asså bodyline och deras tattiga kvalitét! Klänningen+fransarna gör ju inte så mycket om de är undermåliga, men varning för väskan - den pajjar typ efter två användningar eller nåt.

  SvaraRadera
 3. men asså håller ej med! köpte en bodylineväska du vet husväskan, har hållit superbra förutom nu men det var för att jag m,osade den på krogen och jag tror inte typ ens babys väskor klarar en åttikilosröv på fyllan.

  min bodylinekjol var iofs av polyester och skitknasig form på men assåh för att va så billigt är kvaliten ju super. man får vad man betalar för och jag använder aldrig lolitakläder typ, så därför satsar jag ju hellre på billig skit som går att förbruka fort så jag kan variera mgi! skoja jag köper aldrig nåt alls, jag är snål

  stop picking on bodyline!!

  SvaraRadera
 4. Fast just den väskan du länkade till har gått sönder direkt för alla jag vet som köpt den, jag menade inte allmänt för deras väskor, lolitabags brukar ju vara tattig kvalitét oavsett vilket märke det är, typ. Husväskan är ju pure kärlek, tycker att den är mycket snyggare än IW:s original!

  ..och eftersom att jag är en märkeshora så tar jag självfallet varje tillfälle jag får att racka ned lite på bodyline ;D

  SvaraRadera