torsdag 26 augusti 2010

PANDABONANZA

pandor är nog det finaste som finns. här har jag gjort ett försök att samla massa pandabilder som cirkulerar runt på internet, bilder på vackra pojkar och flickor i färd med att dricka rödvin, röka lucky strikes, åka på festivaler, posera, sminka sig svarta runt ögonen och massa annat. har jag missat någon eller något här så skriv! jag vill ba visa er lite hur fint det här är.
allra längst ner finns lite länkar om du är nyfiken på vad pandastilen är åde.

vill du se bilderna större kan du klicka på dem.
jag uppdaterar lite då och då med nya fina bilder. så ni vet.

o
rFÖRLÅT ATT JA BA SNOTT BILDER MEN NI VA / Ä SÅ FINA
STÄM MIG:
(här står typ bilddagboksnamn, asså ett försök att credda folk lite)
sophia scalpel
helena
popklubb
alexandra
polli
skunk
ifuckbatman
niklas /sail0rm00n
clara/ kras
linnea/ born a unicorn
linnea /precis som dej
computersex/ hanna h
pixelpanda och tekla/ paulina och tekla
my/ nattliv
yohanna/ fab
tove / pandawhore
agnes / euthanasie
elin / vilopuls
minna
emma
e/ pandi
sara / pandasaras blogg
matilda
magda / melodrama
minna/ oprofessionelll
emma / veronica
berlin
emily/ prinsessanemily
popex / olle
belle
håll ditt huvud högt
linnea/heavyjewel
sonofstjacobs
evelina
kajsa
oliver
malin/playgroundtwist
chanel/m0nr0e
andreas / popluggen
tommie x
anneli
snigelsigrid
static
jossi
modellbruden från jkpg som typ heter emma
miss pandy
sonofstjacobs
helena/vellocet
gry
fia/qoutidienne
sssmith
tistel


några pandarelaterade länkar:
popromantik, en text om att varför vi behöver den. Citat: "Jag heter Lyra Ekström Lindbäck och har såklart också ett antal popromantiska år på hyllan. Såväl som en sträcka av självdistans och cynism. Den är över och avbruten och jag vill hitta in i popdrömmen igen. Det är inte nostalgi, det är just nu. "

panda-propaganda: en numera nerlagd blogg om pandor av självaste Tant Rut. ett ambitiöst projekt att blogga enbart om den finaste stilen som finns och olika aspekter av den. "Det som det egentligen var meningen med hela bloggen var dels att samla namn och bilder på pandor på ett ställe, men också att förklara för utomstående - så att säga - vad en panda faktiskt är och hur en sådan tycker och tänker. "

sophia scalpel: nån som är ännu ambitiösare, en tyska som fascinerats så mycket av pandor att hon åkt hit och fotograferat flera samt även fotograferat BD

pandaland: ett datorspel som går ut på att pandabruden amanda ska rädda sina vänner från brats. gulligt spel som finns att ladda ner direkt från hemsidan.
"Spelet kommer att få indiekids i alla åldrar att gråta av glädje" skrev DN På stan.

le muhr: ETC skrev att "le muhr är den nya pandan" och det kan man väl hålla med om ifall man vill, skit samma för musiken är det viktiga. desperat tonårsvemod plus lite synth och texter om indiebarn, innerstan och svart kajal.

susning skriver i dess artikel om pandapoppare att "pandapoppare är en person som lyssnar på pop, ofta indie. Pandapoppare skiljer sig på så sätt att de har mycket kajal (varav yttre likheter med djuret panda), tuperat hår, shackrutiga kläder eller accessoarer. Många pandor lyssnar på Broder Daniel. Den generella synen bland alternativa människor gentemot pandapoppare, är ofta negativ. Det kan bero på att pandapoppare är, i den "vanliga" världen, motsvarigheten till brats i den alternativa världen"
hoppsan, susning.nu verkar inte finnas längre? den här texten hittade jag via flashback.

och wikipedia skriver om pandatjejer: "...är en benämning på en person vars utseende, som ett resultat av sminkning, består av mörka ringar runt ögonen, hårfärg och frånvaro av solbränna, vilket ger en blek hy, utseendet påminner därför till viss del om en panda. Uttrycket har använts sedan tidigt 1990-tal. Pandatjejer har ofta tuperat svart hår med diadem, svartvita kläder (gärna schackrutiga) och kinaskor."

14 kommentarer:

 1. åh så extremt fint!

  SvaraRadera
 2. Så himla fint! Helt gråtig! haha

  SvaraRadera
 3. gud vad fint! men jag fick minsann ingen länk :@! nejdå.

  SvaraRadera
 4. "motsvarigheten till brats i den alternativa världen"

  Visste inte om det där :o

  SvaraRadera
 5. Hej, skulle du kunna ta bort bilden på mig? Vet inte om det finns en fulare. Antagligen inte. Har inte sett den innan och så men ta bort den s¨är du snäll. Tack.

  SvaraRadera
 6. åh hej matilda
  förlåt, jag tycker alla bilderna är superfina men jag förstår om du vill ha bort en bild och ska genast göra det. men vilken menar du? det är så himla många och jag måste tyvärr säga att jag inte riktigt vet vilken matilda det här är och vilken bild det är.

  SvaraRadera
 7. Alltså, jag måste bara tillägga att skunk och rufsa (senare rr) var ställena man hängde på. Mest RR. Jag saknar den tiden...

  <3

  SvaraRadera
 8. Åh vad fin sida, hittade tre vänner, varav killen nu är mördad (bankomatmordet) han hade blivit så glad om han var med här / lovisa

  SvaraRadera
 9. Så fint. Blir helt lycklig inombords av att titta på dessa bilderna och börjar sakta sakna Way Out West -08. Superfint, verkligen. <3

  SvaraRadera
 10. gamla bilder på musicwhore @ bdb. typ april 2008 och denna http://images6.bilddagboken.se/15/_u6/_u7/_u6/_u4/u67647/66245_1211132325.jpg
  bevakar fortfarande henne, hehehe.

  SvaraRadera
 11. det var den fulaste pandan jag sett, musicwhore hahah hon var ju ba ett emo med pandakläder....... lol

  SvaraRadera
 12. hehe hon sög på ps, men hon var jättesöt i verkligheten. fattar inte varför hon hade löshår med ränder och sånt, skitfult, men jag såg henne på stan ganska ofta, och då hade hon oftast panda, vit skjorta, svart kofta och svart kjol. hon var en ganska känd popare i malmö och lund, men hon umgicks bara med emos, så antagligen drf hon höll på med emotrams.

  SvaraRadera
 13. finaste jag sett någonsin!!!!!

  SvaraRadera
 14. Bara så du vet så kommer jag att länka till din blogg från min blogg, av rent ironiska skäl.
  http://addja.wordpress.com

  MVH/ Oskar

  SvaraRadera